De workshops zijn met name interactief hier behandelen we net zoals bij de seminars een aantal vooraf bepaalde thema’s. Om een aantal voorbeelden te geven van de thema’s kunt u denken aan emotie, hand gebaren, krabben/jeuk, tong bewegingen, zitposities, etc.

De workshop wordt altijd vooraf doorgenomen om de doelstellingen goed in kaart te brengen welke afgestemd zijn op het publiek/ de ontvanger.

Ook kunnen we een workshop geven in samenwerking met een expert op gebied van Gamification. Dit geeft een extra stimulans aan de workshop.

 

Enkele voorbeelden van workshops:

 

Workshop aan grote groep van 40 personen

lichaamstaal

De workshops kunnen gegeven worden op specifieke onderdelen van het lichaamstaal.

 

workshops
workshops

 

Workshop met specifiek analyse

Het is mogelijk om vooraf een film in te sturen die door ons geannalyseerd wordt. Deze film en analyse wordt dan tijdens de workshop besproken. Het interessante van deze workshop is dat dit nog specifieker gericht is op de doelgroep.

masters in bodylanguage

 

Workshop in relatie met gamification

Gamification staat bekend om zijn interactie in spel vorm. Hier worden de aanwezigen uitgenodigd om met elkaar een interactie aan te gaan onder begeleiding van een gamification master. Hiervoor werken we nauw samen met het bedrijf Living Story. Tijdens deze interactie wordt er direct een analyse gemaakt op het gebied van lichaamstaal welke na de interactie gedeeld wordt met de aanwezigen. Een bijzonder interessant project met veel resultaat.

lichaamstaallichaamstaal