Seminar en Workshop: 

Er is een keuze tussen twee verschillende vormen van presentaties. Zo kunt u kiezen tussen een Seminar of een Workshop. Het verschil tussen de seminar en de workshop is de interactiviteit. Een seminar kenmerkt zich met name op 80% zenden en 20% interactie. De workshop is altijd gericht op interactie en experience learning.

Op deze pagina laten we een aantal afbeeldingen zien van diverse Workshops.

Workshop:

De workshops zijn met name interactief, hier behandelen we net zoals bij de seminars een aantal vooraf bepaalde thema’s. Om een aantal voorbeelden te geven van de thema’s kunt u denken aan emotie, hand gebaren, krabben/jeuk, tong bewegingen, zitposities, etc.

De workshop wordt altijd vooraf doorgenomen om de doelstellingen goed in kaart te brengen welke afgestemd zijn op het publiek/ de ontvanger.

Gamification:

Ook kunnen we een workshop geven in samenwerking met een expert op gebied van Gamification. Gamification is een workshop in een spelvorm.  U kunt hier denken aan een analyse tijdens een Escape room of een andere Game. Dit geeft zeker een extra stimulans aan de workshop en er vindt ook een live analyse plaats welke na de sessie geanalyseerd wordt met de aanwezigen.

De workshops kunnen gegeven worden op specifieke onderdelen van de lichaamstaal.

Workshop met specifiek analyseWorkshop in relatie met gamification

Gamification staat bekend om zijn interactie in spel vorm. Hier worden de aanwezigen uitgenodigd om met elkaar een interactie aan te gaan onder begeleiding van een gamification master. Hiervoor werken we nauw samen met het bedrijf Living Story. Tijdens deze interactie wordt er direct een analyse gemaakt op het gebied van lichaamstaal welke na de interactie gedeeld wordt met de aanwezigen. Een bijzonder interessant project met veel resultaat.