MASTERS

IN BODY

LANGUAGE

SEMINAR EN TEDX

Body language kent tientallen focusgebieden, waaronder bijvoorbeeld handgebaren, tongbewegingen en zitposities. Gezien de grote diversiteit van body language behandelen wij tijdens onze seminars en workshops meerdere onderwerpen.

Welke onderwerpen gekozen worden, is afhankelijk van uw eigen (zakelijke) doelstelling. Ons doel is dat u en uw collega’s na één van onze seminars of workshops inhoudelijke kennis heeft gekregen over body language in de gekozen focusgebieden. Ons doel is u meer te laten zien dan u voorheen zag. Onze focus is niet voor niets: “Wat we niet weten, kunnen we ook niet zien.”

Er zijn verschillende presentatievormen mogelijk, afhankelijk van uw wensen. Het verschil zit met name in de interactiviteit.

Seminar (vanaf 10 personen)

Deze vorm kenmerkt zich door een actievere rol van de presentator en een meer passieve rol van het publiek. Zeer geschikt als u vooral wilt luisteren. Uiteraard wordt het publiek op geschikte momenten betrokken. Reken op 80% presentatie en 20% interactie met het publiek. Het is mogelijk om tijdens een seminar wat meer in te gaan op het vakgebied lichaamstaal.

Workshop

Wilt u dat u en andere deelnemers actief betrokken worden dan is een workshop geschikt voor u. De workshops van Masters in Body Language zijn volledig gericht op interactie met de deelnemers en experience learning. Op de pagina Workshop en Gamification geven we een aantal voorbeelden van diverse workshops.

Persoonlijk

Welke vorm u ook kiest, wij houden maximaal rekening met uw eigen wensen. Zo heeft u een ervaring die niet alleen leerzaam is, maar goed aansluit bij uw persoonlijke informatiebehoefte. Zelfs is het mogelijk om ons vooraf een film te zenden die wij voor u analyseren. Onze uitgebreide analyse wordt dan aan u gepresenteerd tijdens het seminar of de workshop.