MASTERS

IN BODY

LANGUAGE

STUDIE

Haal meer uit uw gesprek !

Lichaamstaal vertelt ons vaak meer dan ons verbaal wordt medegedeeld. Het eigen maken van de kennis van body language kan u helpen. Als u meer wilt halen uit uw gesprekken, als u een betere onderhandelaar wilt worden: dan bent u bij Masters in Body Language aan het juiste adres.

Masters in Body Language organiseert diverse cursussen waarin wij u de methodiek en wetenschap van lichaamstaal eigen maken. Een team van body language experts staat voor u klaar om u te trainen op de voor u gewenste studieonderdelen. Het curriculum is gebaseerd op de methodiek van Synergology, Paul Ekman en BodySystemics.

Al onze specialisten zijn gediplomeerd dankzij de intensieve 4 jarige opleiding die gevolgd zijn bij de Zwitserse en Franse studie’s. De studie is vrij streng gezien het onderwerp wat resulteert dat er in de totale 4 jarige studie maar 1 herkansing mogelijk is.

Op dit moment houden we nog steeds contact met de studie’s en andere afgestudeerde omdat diverse universiteiten in Canada, USA, Frankrijk en Zwitserland het onderwerp lichaamstaal blijven ontwikkelen. Ieder jaar ondervinden we nieuwe ervaringen die we dan ook internationaal met elkaar blijven delen. Zodra de studie’s en de universiteiten akkoord geven om het onderwerp te delen wordt dit ook gedeeld met u.

Volg onze Facebookpagina waar wij de eerstvolgende cursussen aanbieden en de updates graag met u delen. Cursussen vinden plaats in Vijfhuizen (nabij Haarlem). Indien gewenst kunnen wij deze cursussen ook verzorgen op eigen locatie.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze analyses, vraag het ons gerust via info@mastersinbodylanguage.nl.