MASTERS

IN BODY

LANGUAGE

workshop and gamification

Workshop

Een workshop is een interactieve sessie waarin deelnemers zo actief mogelijk betrokken worden bij de presentatie. Net als bij het seminar wordt op voorhand met u als opdrachtgever een aantal focusgebieden geselecteerd; denkt u aan handgebaren, zitposities en tongbewegingen. Op deze wijze stemmen wij de workshop zo veel mogelijk af op het publiek.

Wilt u meer passief deelnemen dan is een seminar voor u de beste keuze. Het seminar is zeer geschikt als u vooral wilt luisteren. Uiteraard wordt het publiek op geschikte momenten betrokken. Reken op 80% presentatie en 20% interactie met het publiek.

Gamification

De workshop kan gegeven worden in samenwerking met een expert in Gamification. Met gamification voegen wij spelelementen en spelprincipes toe aan onze workshop. Dit motiveert deelnemers en stimuleert interactiviteit.

Masters in Body Language maakt gebruik van de expert in gamification, het bedrijf Living Story, om u een plezierige en leerzame ervaring te bieden. De aanwezigen gaan met elkaar in interactie onder begeleiding van de gamification master. Tijdens deze interactie analyseren wij de lichaamstaal van de deelnemers en delen wij het resultaat nadien in groepsverband. Gamification als aanvulling op de workshop zorgt voor een bijzonder goed leerresultaat.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze workshops, vraag het ons gerust.