Lichaamstaal of ook wel Body Language omvat wel 45 verschillende thema’s en focus gebieden. Om enkele voorbeelden te geven kennen we onder andere de emotie, handgebaren, hoofd kwadrant, tong bewegingen, zit posities enzovoort.

Gezien de diversiteit kunnen we seminar’s geven over verschillende onderwerpen. De keuze over het onderwerp wordt altijd van te voren samengesteld om zo de doelstelling van de seminar te behalen. Onze doelstelling is dat men na de workshop hetgeen geleerd heeft wat men vooraf hebben afgesproken. Met als doel dat we wat meer zien en leren dan we voorheen wisten. Of ook wel het verbeteren van “Wat we niet weten, kunnen we ook niet zien” (Focus van Masters in Bodylanguage). 

Persoonlijker: 

Ook kan er gekozen worden om vooraf een film te sturen welke vooraf geanalyseerd wordt en deze wordt tijdens de seminar gepresenteerd.

Seminar en Workshop: 

Er is een keuze tussen twee verschillende vormen van presentaties. Er is een keuze tussen een Seminar of een Workshop. Het verschil tussen de seminar en de workshop is de mate van interactiviteit. Een seminar kenmerkt zich met name op 80% zenden en 20% interactie. De workshop is altijd gericht op interactie en experience learning.

Op deze pagina laten we een aantal afbeeldingen zien van diverse Seminars.

TEDx presentatie

In Amstelveen mocht ik een TED presentatie geven over Lichaamstaal en wat mijn gedachte daar achter is. Let wel dat een TED talk anders ingezet is omdat hier de interactie met het publiek niet mogelijk is. Maar het geeft in ieder geval een goed idee van een Seminar en de manier waarop deze gegeven wordt. 

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Algemene Seminars

De seminar’s worden gegeven aan diverse groepen vanaf 10 personen.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de aanwezigen en het thema van de organisatie.

Het kan een keuze zijn dat er voor een seminar wat meer in het algemeen in gegaan op het vakgebied van lichaamstaal of ook wel body language.

Neem gerust contact met ons op voor uw vragen en wensen.