Lichaamstaal of ook wel Body language omvat diverse gebieden. Om enkele voorbeelden te geven kennen we onder andere de emotie, handgebaren, hoofd kwadrant, tong bewegingen, zit posities enzovoort.

Gezien de diversiteit kunnen we seminar’s geven over verschillende onderwerpen. De keuze over het onderwerp wordt altijd van te voren samengesteld om zo de doelstelling van de seminar te behalen.

Ook kan er gekozen worden om vooraf een film te sturen welke vooraf geannalyseerd wordt en deze wordt tijdens de seminar gepresenteerd.

Het verschil tussen de seminar en de workshop is de interactiviteit. Een seminar kenmerkt zich met name op 80% zenden en 20% interactie. De workshop is altijd gericht op interactie en experience learning.

Bijgaand een aantal voorbeelden van seminar’s die gegeven zijn.

TEDx presentatie

Bekijk mijn presentatie die ik onlangs heb gegeven tijdens TEDx om een kleine impressie te krijgen van een seminar.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Algemene Seminars

masters in bodylanguage

De seminar’s worden gegeven aan diverse groepen vanaf 10 personen.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de aanwezigen en het thema van de organisatie.

lichaamstaal jeroen de graaf

Het kan een keuze zijn dat er voor een seminar wat meer in het algemeen in gegaan op het vakgebied van lichaamstaal of ook wel body language.

Neem gerust contact met ons op voor uw vragen en wensen.